Gates of Olympus hodnocení skutečných hráčů

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2023-02-13

Twitter  LinkedIn  Telegram

Co víte o Gates of Olympus od Pragmatic Play? Abych netrávila moc času, vybrala jsem pro tebe recenze z různých zdrojů. Pozor, ne všechny komentáře jsou pozitivní. Rozhodla jsem se nic neskrývat a jen zkopírovat tyto recenze z různých fór. Recenze vám pomohou naučit se skutečné klady a zápory, kterým ostatní hráči čelí, a nejen funkce, jako je tomu v mnoha recenzích. Přečtěte si recenze a podívejte se, jaký názor mají běžní hráči na internetu. Na základě toho se můžete rozhodnout, jestli vám bude vyhovovat, nebo zda si vyberete něco jiného.

1. Doslova za tři hodiny si vydělal měsíční plat!

Rthe001 30.01.2023

Začal hrát Gates of Olympus o novoročních svátcích a o víkendu si mohl vydělat svůj plat. Samozřejmě, že hrát nebudu, ale potvrzuji, že slot skutečně platí a dává vyhrát i s malými sázkami.

 

2. Vše v pořádku, Gates of Olympus zaplatil 1000 dolarů!

Keilvren987 20.02.2023

Chci se podělit o své zkušenosti. Zahrál si v Gates of Olympus a za dva dny vydělal 1000 dolarů. Je velmi příjemné, že stále existují podobné sloty. Na hratelnost nejsou žádné otázky.

 

3. Moc děkuji za doporučení slotu. Za hodinu vyhrál 100 dolarů!

Banor112 15.01.2023

Líbila se mi nejen grafika, ale i bonusy. Za otáčení zdarma vyhrál jednou více než 50 dolarů, přičemž sázka byla jen 0,5 dolaru.

 

4. Jsem rád, že Pragmatic Play nepřestává vydávat skvělé sloty

Rtiakenau1 29.11.2022

Rozhodl se utratit 30 dolarů a začal hrát Gates of Olympus. Mnoho sázek bylo prohraných, ale večer šly jen výplaty. Nevím, jestli to závisí na denní době, ale za celou noc jsem zvýšil svou bilanci na 40.

 

5. Gates of Olympus se mi moc líbil. Nemyslel jsem si, že hazard může reálně platit!

Ched5 13.01.2022

Dříve nehrál, ale o Gates of Olympus byl velký zájem. Rozhodl jsem se neriskovat moc, a tak jsem přispěl 30 dolary. Nakonec jsem vyhrál asi 500 dolarů, což byl pro mě jen šok.

 

6. Díky Gates of Olympus dokázal vyhrát více než 200 $za den!

Qund1 28.01.2023

Seděl v práci a měl spoustu volného času. Proto jsem se rozhodl zahrát si Gates of Olympus. Ke konci dne se zůstatek pohyboval kolem 250 dolarů. Skvělý nárůst platu. Nikomu však nedoporučuji hrát o velké peníze, protože ne každá rotace dává výplaty.

 

7. Gates of Olympus se těší!

Xtised4 29.12.2022

Nedávno jsem měl narozeniny a rozhodl jsem se hrát Gates of Olympus. Přidal 500 dolarů a začal točit bubny. Za hodinu bylo na účtu přes 3000 dolarů. Díky za dárek k svátku.

 

8. Na Gatese z Olympusu to neudělalo dojem

Alasina 16.01.2023

Gates of Olympus vypadá dobře, ale pro mě není vhodný. Hrál asi 3 hodiny a prohrál více než 300$. Možná jste měli nějaké výplaty, ale já mám jednu nevýhodu. Proto slot nedoporučuji.

 

9. Gates of Olympus-střední slot

Uchah1 15.02.2023

Podle mě Gates of Olympus nevyčnívá proti ostatním slotům. Standardní bonusy a průměrné kurzy. Vývojáři samozřejmě přidali několik funkcí, ale na mě to neudělalo dojem.

 

10. Pragmatic Play příjemně překvapil!

Quarmin0 13.02.2023

Gates of Olympus vyšel nedávno, ale to už je můj oblíbený slot. Děkuji vám, že jste nezapomněli na bonusy. Je jich zde poměrně hodně a často se objevují. Určitě ne každý má takové štěstí, ale vyhrál jsem asi 500 dolarů.

 

Hrát na 1Win

Hrát na 1Win
  • ✅ 500% bonus za vklad (maximální výše bonusu $950)
  • ✅ 70 freespinů jako bonus za vklad (vklad $30 nebo více)
  • ✅ 30% Cashback (vrácení až 30% ztracených prostředků do týdne)

Hrát na Pin-up

Hrát na Pin-up
  • ✅ 120% bonus za vklad (maximální výše bonusu $750)
  • ✅ 250 Freespins jako bonus za vklad (vklad $50 nebo více)
  • ✅ $1000 Cashback (vrácení až 10 % ztracených prostředků za týden)

DMCA.com Protection Status Česko [email protected]

Gatesofolympuswin.com nepatří žádnému kasinu. Neposkytujeme žádné informace pro nelegální účely. Je vaší odpovědností zajistit, abyste byli oprávněni hrát v souladu se zákony vaší jurisdikce (věk pro hraní, právní status atd.). Návštěvou našich webových stránek souhlasíte s tím, že Zásady ochrany osobních údajů. 18+